< Kulturë dhe Art
Kerko

Fotografitë fituese nga gara për fotografinë me të mirë #Tokajone 2016

30/11/2016 14:01 Fotografitë fituese nga gara për fotografinë me të mirë #Tokajone 2016
Juria profesionale për përzgjedhjen e fotografive më të mira nga gara e fotografisë më të mirë në bujqësi 2016, ka kryer vlerësimet duke përzgjedhur 100 fotografitë më të mira, në mesin e të cilave 10 edhe do të marrin shpërblimet sipas vendimit për hapjen e garës.

  Juria ishte në përbërje të Ridvan Slivoves, fotograf, Kushtrim Ternava, fotograf dhe Leonora Arifi, shefe e divizionit për informim në MBPZHR. 

   Sipas njoftimit, dhjetë fotografitë më të mira do të shpërblehen financiarisht.

  Vendi i parë do të shpërblehet me 800 euro, vendi i dytë me 500 euro dhe vendi i tretë me 300 euro.

  Ndërkaq nga vendi i katërt deri të vendi i dhjetë do të shpërblehen me nga 100 euro.

  Të gjitha 100 fotografitë do të përfshihen në një album promovues për bujqësinë në vend.

  Loading...

   Në ditët e ardhshme, çmimet do t’iu ndahen edhe zyrtarisht fituesve si dhe do të promovohet albumi me fotografi. Ky është edicioni i dytë i kësaj gare./KosovaPress/

  Në këtë link janë të gjitha fotografitë e perzgjedhura nga juria: http://www.mbpzhr-ks.net/sq/toka-jone-2016  Loading...