<
Kerko

​Presidentja ndau 43 dekorata

17/02/2015 21:54 ​Presidentja ndau 43 dekorata
Me rastin e shtatë vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, Presidentja Atifete Jahjaga ka dekoruar një numër personalitetesh, që kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshëm për Kosovën, në periudha të ndryshme dhe në fusha të ndryshm

Të dekoruarit me Urdhrin “Hero i Kosovës”- Bahajdin Merteza Allaqi


Të dekoruarit me “Urdhrin e Lirisë”: Avdullah Polloshka, Qamil Fejzi Hoxha, Hasan Alija, Tahir Zajmi, Shefki Popova, Ismail Raka,Ramiz Kukleci,Sali Rexhë Bajraktari, Arif Halil Shala, Zenel Binak Bajraktari, Mehmet Agë Rashkoci, Shefki Bunjaku Desivojca, Hetem Rrustem Haziri, Bejtë Ali Pireva, Ymer Muqibaba dhe Ahmet Haziri

Të dekoruarit me Urdhrin Luftëtar i Lirisë “Adem Jashari”: Hysen Nahit Rexhepi, Bashkim Ismail Suka, Haxhi Hoti, Nexhmi Brahin Llumnica, Shaip Jahir Pacolli, Kadri Ramadan Karaçica, Malush Halil Ahmeti, Ali Ahmet Berisha, Heshim Nuhi Gashi, Elfir Maliq Behrami, Bujar Visoqi, Avni Zhabota

Të dekoruarit me Medalja Humanitare “Nëna Terezë”: “Lëvizja e Nënave dhe Nataša Kandić

Të dekoruarit me Medaljen Presidenciale të Meritave”: Tahir Berisha, Mark Kaçinari, Omer Kaleshi, Akil Koci, Agron Boriçi, Anna Di Leillo, Aleksandër Stipçeviç, Fadil Hysaj, Zef Mirdita, Iraj Hashi dhe Shtëpinë e Kulturës “Abdullah Krashnica”

Dhënia e dekoratave do të bëhet në një ceremoni të veçantë, për të do të njoftohen të gjithë të dekoruarit ose familjet e tyre.  

Loading...

Loading...