< Opinione
Kerko

​Basri mos rrej!

07/09/2013 07:05
(Në emër edhe të anëtarëve dhe votuesëve të PDK në Viti) Po i them mos rrej njeriut që nuk mund ta mendoj jeten dhe fundin e tij pa rrejt, po i them edhe njeherë Basri Musmuratit, i vetëshpallur (për qejfin e dikujt, nga njëra anë, dhe për inat të dikujt, nga ana tjetër) pa marre hic sekretar i pergjithshëm në PDK. Para tij këtë funksion do ta meritonin të paktën 50 mijë anëtarë të PDK, por asnjëri prej tyre nuk do të pranonte të luante lojën e tij të poshtër në këtë parti. Edhe kësaj here nuk do ta shkruaja kurrë këtë reagim me dëshirën time.

    Loading...
    Të tjera nga Xhevat Bislimi