< Opinione
Kerko

Lufta nuk mbrohet individualisht

23/12/2013 11:26
Lufta kundërpushtuese e UÇK-së dhe e kombit shqiptar nuk mbrohet individualisht.Lufta për LIRI, ashtu sikur edhe përpjekjet, mundi, dhe lufta për çlirimin e njërës prej krahinave më të mëdha të Shqipërisë, Kosovës, nuk ishte dhe nuk është çështje individuale, por çështje kolektive mbarëkombëtare.

Loading...
Të tjera nga Xhevat Bislimi