<
Kerko

Kukan: Krimi dhe korrupsioni duhet të çrrënjosen

30/10/2013 17:39   Kukan: Krimi dhe korrupsioni duhet të çrrënjosen
​Ka filluar në Prishtinë takimi i gjashtë ndërparlamentar mes Parlamentit Evropian dhe Kosovës me ç’rast eurodeputeti Eduard Kukan ka theksuar se duhet të bëhet edhe shumë punë në proceset integruese.

Loading...